menu

Launching and Managing a Web Application with AWS CloudFormation

Go to Lab

500 Reviews

Ferry D. · Reviewed about 15 hours ago

Adil R. · Reviewed about 24 hours ago

ELB DNS didn't work. EC2 instances were outofservice. Also connecting to the Instance Public IP showed the instance wasn't working.

Alade O. · Reviewed 1 day ago

I think you should have a diagram for clear overview!

Krailerk M. · Reviewed 2 days ago

Nishant P. · Reviewed 3 days ago

good

ilaiyaraja v. · Reviewed 3 days ago

I was unable to launch the endpoint after creating webserver based on ELB

Kamy M. · Reviewed 4 days ago

Yonatan B. · Reviewed 4 days ago

Eric B. · Reviewed 4 days ago

Sunil M. · Reviewed 6 days ago

Daniel P. · Reviewed 6 days ago

Nelson C. · Reviewed 6 days ago

Eric R. · Reviewed 7 days ago

Carl F. · Reviewed 7 days ago

frozen, have to try it again

jonata s. · Reviewed 7 days ago

Jacob K. · Reviewed 9 days ago

Awesome !! task 1 to 6 were good, after settings fixed. task 7 encountered 1 instance as terminated and 2 only running left, webpage did not show up... But in essence, all tasks were done!

Arnel Perez P. · Reviewed 10 days ago

The final task (#7) did not work properly. The resources were created as expected but the ELB never moved the instances from "Out of Service". I'm not sure why and changing the ELB from classis to Application Load Balancer for troubleshooting is not allowed with lab permissions. I really wanted to see this one work.

Mitch M. · Reviewed 10 days ago

Yadnya J. · Reviewed 10 days ago

Sourabh J. · Reviewed 10 days ago

Andy J. · Reviewed 10 days ago

Kishan P. · Reviewed 11 days ago

ghaith j. · Reviewed 11 days ago

tuan N. · Reviewed 12 days ago

NaSSeR E. · Reviewed 12 days ago