menu

Configure a Firewall and a Startup Script with Deployment Manager

转至实验

6146 评价

Suryaprakash L. · 已于 大约 17 小时前审核

Suryaprakash L. · 已于 大约 17 小时前审核

J S. · 已于 大约 17 小时前审核

Finally - after 6 attempts, lab recognized the http call (to apache server) and credited the points....

Jasjeet A. · 已于 1 天前审核

Bugs on the creation of the VM that made me lose almost an hour. I thought I couldn't connect to the VM with SSH because of an error in my config. But no, if I waited ~5-10min, the SSH worked in the end. Oh, and my VM was responding to web requests without my intervention (and the firewall was fine as I could request it from my desktop), but the check was not ticked, and no way to know why...

Corentin P. · 已于 1 天前审核

This Lab not properly set up.

Subash R. · 已于 2 天前审核

Rafael V. · 已于 3 天前审核

Lalitha H. · 已于 3 天前审核

There is something wrong with your lab, even the web server works post provisioning from deployment manager, the score does not update and results in incomplete lab - please fix this!!!!

Jasjeet A. · 已于 3 天前审核

Jasjeet A. · 已于 4 天前审核

María H. · 已于 4 天前审核

Vijayanand Gopal R. · 已于 4 天前审核

Martin B. · 已于 4 天前审核

Something is not correct, I did everything via deployment manger (nothing manual on the vm instances) and managed to get apache display its default page (as well as the hello world), but the score was stuck at 30/100. I changed smth in config and deployed again, the instance refused all connections (http and ssh). quite confusing.

Mohamed A. · 已于 5 天前审核

Something is not correct, I did everything via deployment manger (nothing manual on the vm instances) and managed to get apache display its default page (as well as the hello world), but the score was stuck at 30/100. I changed smth in config and deployed again, the instance refused all connections (http and ssh). quite confusing.

Mohamed A. · 已于 5 天前审核

Something is not correct, I did everything via deployment manger (nothing manual on the vm instances) and managed to get apache display its default page (as well as the hello world), but the score was stuck at 30/100. I changed smth in config and deployed again, the instance refused all connections (http and ssh). quite confusing.

Mohamed A. · 已于 5 天前审核

Something is not correct, I did everything via deployment manger (nothing manual on the vm instances) and managed to get apache display its default page (as well as the hello world), but the score was stuck at 30/100. I changed smth in config and deployed again, the instance refused all connections (http and ssh). quite confusing.

Mohamed A. · 已于 5 天前审核

Terry S. · 已于 5 天前审核

Vijayanand Gopal R. · 已于 5 天前审核

Vijayanand Gopal R. · 已于 5 天前审核

Selvakumar K. · 已于 6 天前审核

Madhav C. · 已于 6 天前审核

good one

Nitin V. · 已于 6 天前审核

Ricardo P. · 已于 7 天前审核

Hakeem M. · 已于 7 天前审核