menu

Configure a Firewall and a Startup Script with Deployment Manager

Go to Lab

7464 评论

avatar image

Simon S. · 评论30 分鐘之前

avatar image

Simon S. · 评论大約 2 小時之前

avatar image

Thiyagarajan K. · 评论大約 3 小時之前

avatar image

Rajan T. · 评论大約 7 小時之前

avatar image

I think more deployment manager documents are needed in this topic.

Sho O. · 评论大約 24 小時之前

avatar image

Rajan T. · 评论一天之前

avatar image

Najmi A. · 评论一天之前

avatar image

Elvio R. · 评论一天之前

avatar image

The 5th check check for "The virutal machine responds to a web requests ..." didn't work at first, even though I deployed the web server (and can connect to it externally) using the Deployment Manger (not manually doing steps); I tried it multiple times, tried using startup-script and startup-script-meta data. The second time I did the quest, following the same steps worked.

Ken C. · 评论一天之前

avatar image

Opeyemi J. · 评论2 天之前

avatar image

Opeyemi J. · 评论2 天之前

avatar image

all the steps are met, but it seems, the checkup is made on the basis of having 1 ninja file. I was putting my resources in 2 files and did not check the lasrt step, even though I could access my apache server...

Chrys L. · 评论2 天之前

avatar image

Takeshi T. · 评论2 天之前

avatar image

Frank L. · 评论3 天之前

avatar image

Good challange to work with jinja2 templates

Glauber M. · 评论3 天之前

avatar image

Good challange to work with jinja2 templates

Glauber M. · 评论3 天之前

avatar image

Few typos and mistakes in verification logic

Dmitry G. · 评论3 天之前

avatar image

all the steps are met, but it seems, the checkup is made on the basis of having 1 ninja file. I was putting my resources in 2 files and did not check the lasrt step, even though I could access my apache server...

Chrys L. · 评论3 天之前

avatar image

a little bit difficult

Shuntaro H. · 评论3 天之前

avatar image

Masahide M. · 评论3 天之前

avatar image

Herman M. · 评论3 天之前

avatar image

MAAROUF A. · 评论4 天之前

avatar image

Lucas S. · 评论4 天之前

avatar image

Sanjay S. · 评论4 天之前

avatar image

It took 4 attempts to do this lab, each one with basically the same code. No idea what made it work the last time. I guess that it was that I did not delete the pre-existing deployment.

Anton B. · 评论4 天之前